Maskinstation - Entreprenør - Vej & Park - Værksted & Service

 Forside    |     Profil     |     Historie     |     Værksted     |     Entreprenør     |     Maskinstation     |     Vej og Park     |     Galleri     |     Kontakt os
Familiedrevet virksomhed med base i Hadsten
Historie
Over 60 års virksomhedsdrift i Hadsten

I 1953 startede S. Rye Andersen på den dengang konkurstruede Hadsten Andelsmaskinstation, hvor han havde fået jobbet som driftsleder. Derpå gik det stærkt. S. Rye Andersen udskiftede alle gamle forfaldne maskiner ud med nye og moderne maskiner. Det gik godt for S. Rye Andersen, som gennem årene opbyggede en god forretning. Den store efterspørgsel på landbrugsarbejde kunne ses på den daværende maskinpark, som blandt andet lød på 30 stk. Ford 5000'er og 8 stk. 17 fods Clayson 1550'ere mejetærskere og 8 stk. rendegravere og 13 ammoniaknedfældere.

 

 


S. Rye Andersen

S. Rye Andersens to sønner, Poul og Søren kom løbende med i forretningen. I 1980 gennemgik virksomheden et generationsskifte, hvor Poul og Søren overtog aktiedelen fra deres far. S. Rye Andersen var dog stadig den første som mødte om morgenen og var det stort set så længe hans helbred tillod det.

Poul og Søren besluttede sig dog i 2001 at gå hver til sit. Poul startede landbrugsmaskinstation. Søren startede op med containerkørsel. Dog har Poul siden valgt at indføre entreprenørarbejdet på vor portefølje grundet strukturændringerne i landbruget.


Poul Rye Andersen

I 2010 gennemgik vores fortagende nogle store ændringer, og Asger Rye Andersen købte driften i hans far, Poul Rye Andersens selskab. Asger har nu overtaget den plads som hans far og farfar begge har haft gennem tiden. Den daglige ledelse deles i dag mellem Asger og Poul.


Vi har i dag en sund forretning, samt en stab af gode medarbejdere. Vi er derfor positive over for hvad fremtiden måtte bringe.


Fra venstre: Poul Rye Andersen, Andreas Rye Andersen, Asger Rye Andresen
En go' jordforbindelse!
Rye Andersen - Faurskovvej 3 - 8370 Hadsten - Tlf.: 86 98 17 68 - Mail: info@ryeandersen.dk